Fiançament col·lectiu. Ajuda’ns a donar-nos a conèixer!

Per poder fer front als costos econòmics que genera l’activitat política, a Movem Castelldefels hem obert aquest espai per demanar l’ajuda directa de la gent, a través de les donacions (exclusivament per a persones físiques), perquè qui ho vulgui pugui fer la seva aportació d’una manera transparent i neta.

Per tal de complir amb la normativa de finançament de partits hem de recórrer a gestionar les aportacions a través de ICV, que després ens revertirà totes aquestes aportacions fetes per a Movem Castelldefels.


Per garantir el compliment de la Llei de finançament de partits, ara per ara, Movem Castelldefels només pot gestionar les seves aportacions mitjançant un partit polític existent, per garantir la transparència i legalitat en les nostres finances. Per aquesta raó les aportacions que feu a “Movem Castelldefels” seran gestionades a través d’ ICV al link següent, però indicant el municipi en primera instància aquestes aportacions aniran directament i de manera integra a finançar campanyas de Movem Castelldefels.


Per aclarir qualsevol dubte envia un email a: movemcastelldefels@gmail.com

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Movem Castelldefels és un projecte de tothom i ho fem possible entre tots i totes!

* Totes les aportacions desgraven, perquè es tracta de donacions.