Candela López Tagliafico
Candela López Tagliafico

Sóc la Alcaldessa de Castelldefels.

Vaig néixer el 29 de maig de 1985, a Lomas de Zamora, província de Buenos Aires, a l’Argentina, d’on és originària la meva família.

Amb 3 anys d’edat, com tants milers d’immigrants al llarg de la història de la nostra ciutat, vaig arribar a Castelldefels i des de llavors aquí he trobat la meva llar. Ara visc al barri de Montmar.

Sóc diplomada en Gestió i Administració Pública, llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat de Barcelona (UB) i tinc un Màster en Polítiques Públiques a l’Institut de Formació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra. Al llarg de la meva experiència professional he treballat en projectes de cooperació i protecció dels drets humans a nivell internacional.

He estat directora de projectes en una empresa privada dedicada a la importació comercial, i responsable d’organització en l’àmbit dels recursos humans.

La meva experiència política es remunta a 2007. Fins al 2011 vaig ser regidora de Joventut a l’Ajuntament de Castelldefels, i en la legislatura 2011-2015 vaig ser regidora d’ICV-EUiA a l’oposició.

M’ocupo de la coordinació d’ICV a la comarca del Baix Llobregat.

Vaig ser candidata de MOVEM Castelldefels (ICV-EUiA-MÉS-ENTESA i EQUO) a les passades eleccions municipals i gràcies al suport de la ciutadania, des del 13 de juny del 2015, sóc alcaldessa de Castelldefels.

Ramón Morera Castell
Ramón Morera Castell

Sóc el Regidor-delegat d’Urbanisme i Obres,  de Barris, Medi Ambient i Sostenibilitat. 5è Tinent d’alcaldia i Portaveu del Grup Municipal de Movem.

He nascut a Barcelona.

Sóc llicenciat en Medicina a la UAB, especialista MIR en medicina familiar i comunitària. La meva activitat professional ha estat de metge de capçalera  intercalat amb diverses activitats directives en l’àmbit del serveis sanitaris públics. He estat president de la Societat Catalana de Metges d Família i actualment sóc President de la Societat Española de directius de AP.

Sóc membre-fundador del grup d’Ètica de la Camfic i editor de la revista de innovació sanitària RISAI.

Actualment treballo de metge de família al CAP-Castell de Castelldefels.

He estat Director d Atenció Primària del ICS (Direcció General) durant el Govern Maragall i també regidor en aquest Ajuntament en diverses legislatures en Sanitat i Serveis Social, Promoció econòmica, Hisenda i Urbanisme.

Actualment sóc militant de Moviment d’ Esquerres (MES) integrat a la coalició Movem. Perfil a Linkedin.

Nathalie Langer
Nathalie Langer

Sóc la Regidora-delegada d’Educació, Pau i Solidaritat.

He nascut a Barcelona el 1974 i soc mare de dos fills. Soc ciutadana de Castelldefels des de 1984 i veïna de Muntanyeta.

Soc filla de pares alemanys, he compaginat els meus estudis al Col·legi Alemany de Barcelona amb el Eckenberggymnasium a Adelsheim / Alemanya.

He estudiat filologia alemanya i posteriorment m'he titulat com a Tècnica Superior en Transport Internacional a ASET Barcelona.

Després de diversos anys treballant en una Multinacional de Transport Internacional, vaig decidir sumar-me a l'empresa familiar, una agència d'il·lustradors infantils, empresa que continuo gestionant fins ara.

La meva inquietud per la situació política, juntament amb les ganes de treballar per la meva ciutat, va fer que el 2011 entrés a participar activament en la vida política de Castelldefels.

 

Ana Quesada del Águila
Ana Quesada del Águila

Sóc la Regidora-delegada de Comerç, Turisme, Hostaleria i Habitatge

He nascut a Albolote (Granada) el 1963. Visc a Castelldefels des de l’any 1967, actualment al barri dels Canyars.

Vaig començar la meva vida laboral com a monitora de menjador del col·legi “Jacinto Verdaguer “de Castelldefels.

He estat administrativa de gestió del departament de RRPP del “Institut Dexeus” els anys 1995 el 1998.

He cursat els estudis d’Interiorista a l’escola de disseny “Elisava” i a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona “La Llotja”.

He treballat durant dos anys en un estudi d’Arquitectura desenvolupant tasques d’interiorisme.

He estat propietària d’un negoci d’interiorisme a Castelldefels des de l’any 1998 el 2007 i creadora d’una web de decoració online.

També Fundadora de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Castelldefels-Gavà-Begues l’any 2012.