Candela López TagliaficoCandela López Tagliafico

Perfil

Candela López Tagliafico, va néixer el 29 de maig de 1985, a Lomas de Zamora, província de Buenos Aires, a l'Argentina, d'on és originària la seva família. Amb 3 anys, com tants milers d'immigrants al llarg de la història de la nostra ciutat, va arribar a Castelldefels i des de llavors aquí ha trobat la seva llar.

És diplomada en Gestió i Administració Pública, llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat de Barcelona (UB) i s'ha especialitzat en l'àmbit de les Polítiques Públiques i Socials. Sempre li ha agradat implicar-se en el teixit associatiu de la ciutat, des de ben jove en els espais educatius i també els vinculats a l'àmbit de la solidaritat, ara manté les seves aficions en l'àmbit de la cultura popular formant part de la Colla de Bastons.

Trajectòria professional

La seva experiència política es remunta a 2005, on va decidir que la política era l'espai per poder canviar tantes coses que no li semblaven bé. Fins al 2011 va ser regidora de Joventut a l'Ajuntament de Castelldefels, i en la legislatura 2011-2015 va continuar des del grup municipal d'ICV-EUiA a l'oposició. S'ocupa de la coordinació d'ICV a la comarca del Baix Llobregat i recentment ha estat escollida Coordinadora General de Catalunya en Comú. Va ser candidata de MOVEM Castelldefels (ICV-EUiA-MÉS-ENTESA i EQUO) a les passades eleccions municipals i gràcies al suport de la ciutadania, va tenir l'oportunitat de ser l'alcaldessa de Castelldefels des de juny de 2015 fins al juny de 2017.

Al llarg de la seva experiència professional ha desenvolupat projectes en l'àmbit de la cooperació i protecció dels drets humans a escala internacional. Ha estat directora de projectes en una empresa privada dedicada a la importació comercial, i responsable d'organització en l'àmbit dels recursos humans.

Actualment, és la Regidora-delegada d'Urbanisme i Obres, Medi Ambient i Eficiència Energètica, Nova Ciutadania i Projectes transversals. 1a Tinenta d'alcaldia.

Javier Martín Sáinz

Javier Martín Sainz

Perfil

Javier Martín és Diplomat en Treball Social a la Universitat de Barcelona, ha cursat un Postgrau en Gestió i Administració de ENL (Entitats No Lucratives) a la UOC, amb l'especialització de direcció estratègica de ENL.

Primer nivell d'entrenador de Bàsquet en la E.C.E.

Va ser entrenador de Bàsquet al Club Bàsquet de Castelldefels (2008-2014), també va realitzat pràctiques de Treball Social a la Llar Sant Josep l'any 2009. Ha treballat a l'empresa Movicine S.L. realitzant muntatges i reproducció de cine a l'aire lliure (2010-2013), auxiliar de tutela (2013-2014) i  des de 2014 fins a l'actualitat és referent tutelar a la Fundació Vella Terra.

Trajectòria professional

Milita activament a Podemos des de l'any 2015. A nivell municipal milita al partit municipalista Movem Castelldefels des de 2015 (ara anomenat Movem- En Comú Podem).

Durant el mandat 2019-2023 és Regidor-delegat d'Esports, Pau i Solidaritat.

Ramón Morera Castell

Ramón Morera Castell

Ramon Morera, va néixer a Barcelona, el 27 de juny de l'any 1959.

És Llicenciat en Medicina a la UAB, especialista MIR en medicina familiar i comunitària. La seva activitat professional ha estat de metge de capçalera  intercalat amb diverses activitats directives en l'àmbit del serveis sanitaris públics. Ha estat president de la Societat Catalana de Metges d Família i actualment és President de la Societat Española de directius de AP. És membre-fundador del grup d'Ètica de la Camfic. Actualment treballa de metge de família al CAP-Castell de Castelldefels.

Trajectòria professional

Va ser Director d'Atenció Primària del ICS (Director General) durant el Govern Maragall i Gerent de l'ICS Camp de Tarragona, entre el 2007-2009. Ha estat Regidor, en aquest Ajuntament, de Sanitat i Serveis Socials, des del 1991 i fins al 1995, Regidor d'Urbanisme, entre el  1995 i el 1999 i Regidor de Promoció Econòmica i Hisenda, entre el 1999 i el 2003. Actualment militant de Moviment d'Esquerres (MES)integrat a la coalició MOVEM. Durant el mandat 2015-2019, va ser Regidor-Delegat d'Urbanisme i Obres, Pla de Barris, Medi Ambient i Sostenibilitat, 6è Tinent d'Alcaldia.

Actualment és el Regidor-delegat de Planejament i Mobilitat i Salut i Consum. 4rt Tinent d'alcaldia.

Ana Quesada del Águila

Ana Quesada del Águila

Perfil
Ana Quesada va néixer a Albolote (Granada) l'any 1963. Viu a Castelldefels des de l'any 1967, actualment al barri dels Canyars. Comença la seva vida laboral com a monitora de menjador del col·legi Jacinto Verdaguer de Castelldefels. Va ser Administrativa de gestió del departament de RRPP del “Institut Dexeus” els anys 1995 el 1998.

Trajectòria professional

Ha cursat els estudis d'Interiorista a l'escola de disseny “Elisava” i a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona “La Llotja”. Treballa durant dos anys en un estudi d'Arquitectura desenvolupant tasques d'interiorisme. Propietària d'un negoci d'interiorisme a Castelldefels des de l'any 1998 el 2007. Creadora d'una web de decoració online. Fundadora de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Castelldefels-Gavà-Begues l'any 2012.

Durant el mandat 2015-2019 va ser Regidora-delegada de Comerç, Turisme, Hostaleria i Habitatge. Actualment és la Regidora-delegada de Serveis Socials i Dependència, Habitatge i Comerç.