Silvia López Valentín
Sóc la Silvia López Valentín i visc a Can Roca. Sóc graduada en Ciències Polítiques i de l'Administració i estudio un màster en cooperació. Estic vinculada a l'associacionisme juvenil i a l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels. Crec en el compromís ciutadà i la il·lusió com a eines per millorar Castelldefels.
Fernando Rodríguez Cogolludo
Sóc en Fernando Rodríguez Cogolludo i visc al Centre. Sóc manager en una companyia de línies aèries on milito al sindicat CCOO. Presideixo el Castelldefels Union Rugby Club i vull traslladar els valors d’aquest esport a la vida personal i a aquest projecte.
Rodrigo Paño Yáñez
Sóc en Rodrigo Paño Yáñez, però tothom em coneix com Yoyi i visc al Poal. Sóc mestre de primària. M’he especialitzat en temes de diversitat cultural i social. M’agrada la música, el teatre i qualsevol àmbit de la creativitat. Sóc una persona dialogant que sempre lluita per la participació i la solidaritat.
Ramona Riera Guitian
Sóc la Ramona Riera Guitian i visc al Castell. Sóc pensionista. Fa anys vaig ser Regidora de Festes, Serveis Socials i Gent Gran a l’Ajuntament de Castelldefels. Actualment participo a l’Associació Fibromiàlgia i a l’Aula Sènior de la UPC. M’agrada molt escriure i llegir, el teatre i el senderisme.
Toni García i Herraz
Em dic Toni García i Herranz i visc al barri del Castell-Poble Vell. Sóc sanitari i tècnic esportiu. Sóc membre de l’Associació de Donants de Sang Baix Llobregat i voluntari en temes d’ajut a la tercera edat i esport. Organitzo i col·laboro en moltes curses a la ciutat, entre elles la pujada al Castell o la Cursa del Capò.
Albert Perlas Puente
Sóc l’Albert Perlas Puente i visc a Montmar. Estudio veterinària a la UAB. Des de molt jove m’he implicat en política perquè és una eina essencial de transformació social i penso que no podem restar indiferents. M’agrada practicar esports per Castelldefels . Participo a organitzacions per l'estudi i la preservació de la fauna salvatge.
Miguel Díaz García
Sóc en Miguel Díaz García i visc al barri de la Muntanyeta. Sóc pintor jubilat. Implicat sempre amb el sindicat CCOO. Sóc una persona constant i fidel als meus valors de lluita per la igualtat i la millora dels drets laborals.
María Josep Udina Abelló
Sóc la María Josep Udina Abelló i visc a Can Vinader. Sóc llicenciada en psicologia ara estic jubilada, però he treballat molts anys en el camp de l’educació i la cultura. El meu temps lliure actual em permet implicar-me en activitats de música i teatre amb la participació de les escoles i reivindicar la recuperació del nom de la biblioteca Ramón Fernández Jurado.
Goyo Benítez Coronado
Sóc en Goyo Benítez Coronado i visc a Les Botigues. Sóc periodista radiofònic. Vaig néixer a Castelldefels i sempre he estat compromès amb la millora de la meva ciutat i del seu entorn. M’agrada el cinema, viatjar i fer esport i millor si és en família.
Suso Rodríguez Requeijo
Sóc en Suso Rodríguez Requeijo i visc al Centre. Sóc jubilat del ram de la construcció en el qual he estat molts anys enllaç sindical de CCOO on estic des de que es va fundar a Castelldefels. He estat Regidor dues legislatures. M’agrada molt l’esport especialment el motociclisme.
Pere Ramón Aguiló García
Sóc en Pere Ramón Aguiló García i visc a Can Bou. Sóc professor d’institut a Castelldefels. Pertanyo al Grup de Poesia Alga, i als clubs de running Castelldefels Outdoor, Cor Castelldefels i Aurun. Practico running I ciclisme. També m’agrada molt el teatre. Sóc molt constant en el treball en equip.
Paco Aguilar Festiva
Sóc en Paco Aguilar Festiva i visc a Can Vinader. Sóc comercial en el sector del correu privat amb molta implicació sindical des de CCOO. M’agraden totes les manifestacions culturals. Sóc una persona optimista i constant.
Merche Álvarez Arias
Sóc la Merche Álvarez Arias i visc a Can Bou. Sóc advocada. He lluitat molt pels drets de les dones. Formo part de l’Ampa de l’institut Sert i m’agrada molt el ball. Gaudeixo compartint amb la meva família qualsevol activitat cultural. També m’agrada molt viatjar.
Nono García Fernández
Sóc en Nono García Fernández i visc a Can Roca. Sóc tècnic en immigració del CITE CCOO. Sóc una persona senzilla que no ha dubtat mai en posar els seus coneixements al servei de la classe treballadora. M’agrada la pesca i la fotografia.