Skip to main content
Notícies

Acte de presentació de la candidatura de Movem Castelldefels

By 27 abril 2015No Comments
Presentació de la candidatura de Movem Castelldefels

Presentació de la candidatura de Movem Castelldefels

El proper dimecres 29 d’abril a les 19:00 hores presentem la candidatura de Movem Castelldefels a les eleccions municipals del 24 de maig en un acte que es durà a terme a l’espai Ramon Fernández Jurado de la Biblioteca.

Totes les persones que avui formem part de Movem Castelldefels hem treballat dur, colze amb colze, dia rere dia, de manera oberta i participativa per a construir un projecte de ciutat més just, més social i més democràtic per als propers anys. Un projecte que neix amb il·lusió, amb entusiasme, i que ha estat capaç de sumar idees, propostes i sinergies molt diverses. Un projecte que ha estat capaç d’aglutinar representants de diferents forces polítiques d’esquerra: Iniciativa per Catalunya Verds, Esquera Unida i Alternativa, Moviment d’Esquerres, Equo i Entesa. Un projecte que, a més, també ha aconseguit tenir entre les seves files a persones independents que han estat referent i protagonistes els darrers anys en moviments socials a favor dels més castigats per la crisi econòmica, en la defensa de l’educació pública i de qualitat a la nostra ciutat, en associacions de veïns, en entitats juvenils, en l’àmbit sanitari, en el món de l’esport, en la reivindicació per un món més sostenible i la preservació del medi ambient, només per esmentar uns quants.

I ara ha arribat el moment de donar a conèixer aquest equip de gent preparat i compromès  amb Castelldefels, per això us volem convidar a l’acte de presentació de la candidatura de Movem Castelldefels.

Us hi esperem!