Skip to main content
Notícies

Assemblea del 10 de febrer de 2016

By 11 febrero 2016No Comments

10022016c A l’assemblea del 10 de febrer es va presentar la web de movem, movemcastelldefels.cat i els grups de treball de la comissió coordinadora, els seus responsables, els seus integrants i els seus projectes per a aquest any.

Les tasques de l’equip de COMUNICACIÓ seran: actualització de les xarxes socials i la web, redacció de les notes de premsa i enviament d’informació als subscriptors.
També es publicaran articles d’opinió de diferents temes que marquin el nostre perfil i pel que animem us a enviar.

ACCIÓ POLÍTICA, serà el grup encarregat d’organitzar els actes. Per febrer ja estan organitzats, els següents actes:

  • Visita guiada al Castell (brigadistes): Dissabte 13 de febrer, de 10h a 12h.  L’Alfonso López farà la visita. Cost 3€.
  • Tenderol: Diumenge 21 de 10h a 13h (horari a ajustar) per repartir fulletons sobre l’acte del dia 24.
  • Movem DEBAT: Ensenyament Dimecres 24 a les 19h a la sala del Edifici Projeccions. Convidats: Ivana Travesí (Regidora Educació), Benet Castillejos (Delegat CCOO comarcal àmbit educació) i Montse Conejo (secretaria de la FAPAC) Temes a tractar «Institucions, Famílies i Personal Docent»
    incloent Centres Educatius, Situació de la Educació Pública i Tancament de les Línies P3.

L’equip MOVIMENTS SOCIALS: donarà resposta als 10022016dsuggeriments i propostes que facin arribar persones o entitats de la ciutat.

CODI ÈTIC, aquest grup vetllés pel compliment de la conducta reflectida en el nostre codi

El grup de FINANCES: es va plantejar a la comissió d’organització la possibilitat de tenir uns diners que ens permetin fer una compra inicial de material (octavetes, merchandaising, etc.),

10022016eDes de la comissió coordinadora es van presentar dues propostes, i a l’assemblea es van fer dues propostes més:

  • Disposar d’una guardiola a les assemblees per tal que cadascú fes una donació voluntària.
  • Recollir donacions voluntàries amb un rebut.
  • Fer les donacions voluntàries a la web de Movem (on existeix la possibilitat). Mitjançant aquest sistema l’ingrés es gestiona des de ICV central, que ho ingressa automàticament al compte de ICV-Castelldefels. En aquest cas ICV pagaria les factures del material. Les persones que fessin una donació tindrien un certificat per desgravar a Hisenda.
  • Fer un pressupost de possibles despeses previstes i que el cost sigui assumit pels partits integrants de Movem que perceben ingressos.

Aquestes dues últimes opcions cal que passin per la comissió de finances per valorar la viabilitat.

Us animem a col·laborar amb nosaltres en els grups de Comunicació, Acció Política i Moviments Socials. Si us decidiu sumar-vos estarem encantats de rebre el vostre correu electrònic. La nostra adreça és: movem@movemcastelldefels.cat