Skip to main content
Opinió

La nostra portaveu Candela López Tagliafico és nova diputada al Congrés

By 31 enero 2024febrero 20th, 2024No Comments

La gent i amics de Movem En Comú Podem ens sentim molt satisfets per la designació de la nostra portaveu municipal Candela López Tagliafico com a nova diputada al Congrés. Estem convençudes que treballarà amb empenta, fidel als valors de la gent comuna i en defensa de la ciutadania de Castelldefels, el Baix Llobregat i Catalunya; tal com ha demostrat, des que va iniciar la seva carrera política a la nostra ciutat l’any 2007.

El país està immers en grans reptes de futur, ara més que mai necessitem polítiques valentes per assolir i consolidar més drets, justícia social, ecologisme i feminisme per a tothom. Estem segures que la seva feina en el Congrés anirà en aquesta direcció, i la seva presència  en el grup d’En Comú Podem, dins del grup parlamentari plurinacional de Sumar, serà clau pels canvis que necessitem.  

Candela López Tagliafico va nèixer l’any 1985 a Lomas de Zamora (Argentina). Va arribar amb la seva família a Castelldefels quan ella tenia 3 anys d’edat. És diplomada en Gestió i Administració pública, llicenciada en Ciències del Treball per la Universitat de Barcelona (UB) i està especialitzada en l’àmbit de les polítiques públiques i socials. L’any 2007 es va convertir en regidora de joventut a l’Ajuntament de Castelldefels per Iniciativa per Catalunya (ICV)-Esquerra Unida i Alternativa (EUiA). I entre 2015 i 2017 va ser la primera dona alcaldessa de la ciutat, liderant la formació política Movem Castelldefels (ICV-EUiA-Més i Equo). Des de l’any 2020 és regidora en l’oposició dins del grup municipal de Movem En Comú Podem Castelldefels. 

Des de Movem En Comú Podem donem tot el nostre suport públic a la Candela, posant-nos al seu servei per ajudar-la en tot allò que pugui necessitar en la nova etapa política. I reafirmem el nostre compromís polític per continuar treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes de Castelldefels amb un futur sostenible i amb serveis públics de qualitat, i on tota la ciutadania pugui accedir a un habitatge digne i assequible. Un Castelldefels on hi hagi un govern municipal d’esquerres pel que continuarem treballant incansablement dia rere dia.