Projecte Ciutat Innovadora

Cura de l’espai públic, dels petits comerços i de trobar un projecte per fer de Castelldefels una ciutat més atractiva.

El 2015 ens vam trobar una ciutat paralitzada, on l’Ajuntament no tenia cura de l’espai públic ni dels petits comerços, ni tampoc cap projecte per fer de Castelldefels una ciutat més atractiva. Vam aconseguir capgirar aquesta situació, reforçant l’economia local, apostant per projectes valents com el museu de la pirateria del Castell i tornant a posar Castelldefels al mapa.

  • Obrim les portes del Castell
  • Reforcem el comerç local
  • Una ciutat amb història

Obrim les portes del Castell

Des del primer dia hem obert el Castell a la ciutadania i els visitants. Sabem que és la joia de Castelldefels i volem treure-li partit. Per això hem creat els Diumenges al Castell, les Nits al Castell i les visites guiades, que han reunit més de 35.000 persones a l’any. També hem acabat la 4a fase de restauració del Castell, condicionant els jardins i recuperant una sala a les golfes. I, el més important de tot, hem creat el nou centre de la història i la pirateria de Castelldefels, que servirà per explicar el nostre passat i per atreure turisme cultural.

Reforcem el comerç local

Et sonen esdeveniments com el Castrum Fidelis, l’Open Night o la Mostra de Cuina? Doncs tots ells porten el nostre segell! Apostem pel comerç local perquè dona feina als nostres veïns i veïnes, que paguen aquí els seus impostos. Hem augmentat el pressupost en comerç un 112% i hem creat la Taula de Comerç per treballar de la mà dels i les comerciants campanyes com la Fira de Nadal o la Fira Stock.

Una ciutat amb història

Castelldefels té història i així ho hem demostrat. Hem rehabilitat el nostre patrimoni arquitectònic i l’hem reconvertit en espais per a la ciutadania. Can Roca de Baix com a ateneu per a entitats, Can Gomar per acollir el nou casal de joves, Can Baixeras com a centre de difusió de la ciència i la tecnologia i les Torres de Guaita que hi ha repartides per tota la ciutat.