Skip to main content
OpinióPremsa

Després del 28M

By 10 junio 2023enero 10th, 2024No Comments
Candidatura completa Movem En Comú Podem 2023

Article escrit per la Candela López Tagliafico. Publicat a El Castell, el juny del 2023

El resultat electoral a Castelldefels no és bo per a Movem En Comú Podem. Som autocrítics i volem compartir amb totes i tots vosaltres que aquests resultats no són els que esperàvem. Hem d’obrir un temps d’anàlisi i valoració de la situació des del punt de vista intern de l’organització i en les pròximes setmanes prendrem les decisions que calguin per garantir que el projecte municipalista de Movem En Comú Podem continuarà amb la força i el vigor necessari per afrontar els reptes de futur que tenim a Castelldefels. 

És evident que la victòria del Partit Popular a la ciutat és contundent. Ara bé no aconsegueix sumar la majoria absoluta per poder garantir un govern estable i des de la nostra força política el que sí que volem deixar molt clar és que en cap cas facilitarem un govern de dretes a la ciutat. Esperarem a veure què decideixen la resta de partits amb representació al ple municipal. 

Des de Movem En Comú Podem volem agrair tot el suport rebut per la ciutadania de Castelldefels. 2.670 gràcies a totes les veïnes i els veïns que han confiat en la nostra formació amb el seu vot. Moltes gràcies a totes les persones de Movem En Comú Podem, un gran equip de gent que s’ha implicat a fons en la campanya, i moltes gràcies a totes les persones que vau fer d’apoderats i apoderades als col·legis electorals. No us defraudarem i farem un ús responsable d’aquesta confiança que ens heu tornat a donar des de la nostra participació en el ple municipal amb els 3 regidors electes. 

Castelldefels es mereix un model de ciutat com el que nosaltres defensem. Una ciutat sostenible, que combat l’emergència climàtica, que creu en la inversió pública per fer-la més justa socialment, que dona resposta a la demanda d’habitatge públic de lloguer assequible i que millora els seus equipaments i serveis públics. I a partir d’avui continuem treballant per defensar aquest model de ciutat. Seguim!!