Skip to main content
Opinió

Diàleg i solidaritat

By 10 octubre 2015No Comments

La configuració d’un govern multicolor, ampli i divers com el que tenim a Castelldefels, ens obliga a totes les formacions polítiques que ho integrem a exercir la nostra feina amb una ferma voluntat de diàleg, negociació i consens. A MOVEM creiem en aquesta nova forma d’exercir l’activitat política. El pla de xoc de les 25 primeres mesures del Govern, que ja s’estan aplicant, ha estat fruit d’aquest ampli i profund procés de negociació.

És així com hem avançat en crear un clima de pau social a la zona de la platja. La convivència entre el necessari descans veïnal i l’activitat econòmica que generen les guinguetes, situades a la mateixa zona, és bàsica per garantir un model de ciutat en què tots els seus integrants es puguin sentir representats. Aquesta mateixa línia d’actuació és la que hem aplicat per pal·liar els efectes negatius de les obres de la tercera fase del Passeig Marítim.

A més del diàleg social, a MOVEM creiem en la solidaritat entre iguals per enfortir el nostre model de convivència. La resposta ciutadana davant les vivències d’aquest últim estiu, amb els casos de violència de gènere i la crisi humanitària dels refugiats, ens ha tornat a demostrar que si alguna cosa identifica el teixit social de Castelldefels, són els seus valors humans.

Aquest suport ciutadà també l’hem notat els companys i companyes de MOVEM Castelldefels que, des del passat 27 de juliol, patim l’absència de Jordi Miralles en el treball diari del govern municipal. Des d’aquell dia una greu malaltia el manté apartat de les seves funcions. Tots i totes seguim esperant la seva recuperació per tornar a tenir-lo amb nosaltres. Castelldefels necessita a un home de la seva vàlua personal i professional.