Skip to main content
Notícies

Dolors Camats: “El PP de Castelldefels és una màquina de provocar desigualtats”

By 21 mayo 2015No Comments
Acte de Campanya de Movem Castelldefels

Acte de Campanya de Movem Castelldefels

La coordinadora nacional d’ICV participa en un acte de campanya de la candidatura de confluència Movem Castelldefels amb dones candidates

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, ha participat avui en un acte de campanya de la candidatura de confluència Movem Castelldefels que encapçala Candela López, des d’on ha volgut llençar un missatge clar: “el PP és una màquina de provocar desigualtats entre homes i dones i també entre qui treballa i qui no” tant des dels ajuntaments on governa, com el de Castelldefels, com en el conjunt de l’Estat. Allà on governa el PP, ha denunciat Camats, hi ha retallades en els serveis públics, en l’educació i en la sanitat i s’amplia l’esquerda de la igualtat d’oportunitats.

Acompanyada per una vintena de candidates de la coalició, Camats també ha denunciat que el PP “no té escrúpols” en utilitzar els drets de les dones i la lluita de moltes generacions per deixar clar el dret al propi cos com a carta per acontentar l’electorat més conservador posant en joc la vida de moltes dones. “Ho tenim molt clar: el PP ens provoca més desigualtats”, ha dit, per la qual cosa “les dones de la coalició combatem les seves polítiques”.

“Ara toca guanyar i expulsar les polítiques del PP i de CiU de les institucions”

Per altra banda, preguntada pels periodistes la coordinadora nacional d’ICV ha respost a les declaracions de la dirigent de Procés Constituent, Teresa Forcades, assegurant que “qualsevol que des de l’esquera reivindiqui unitat, ens fa sentir al·ludits”. “En aquesta campanya hem apel·lat a la unitat, a sumar forces perquè ara toca guanyar i expulsar les polítiques del PP,  i de CiU des de la Generalitat”, ha dit Camats que considera que “toca guanyar  i transformar des dels ajuntaments”. “Ara estem concentrats en les eleccions municipals i després parlarem amb tothom. Ja hi ha candidatures que comparteixen amb PC als ajuntaments i també en parlarem amb molta gent”, ha conclòs.

Candela López: cal fer fora el PP del govern de Castelldefels

Precisament en aquest sentit, la cap de llista de Movem Castelldefels, Candela López, s’ha compromès a treballar per “fer fora” el PP del govern “insensible” de la ciutat, que malgrat que les desigualtats i els 12M de superàvit no s’ha preocupat per donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables, ni per facilitar la conciliació ni per lluitar contra la violència de gènere ni per garantir la igualtat entre homes i dones. “Tot i la seva cara més amable, el PP de Castelldefels aplica les mateixes fórmules que a l’estat la reforma laboral i totes les polítiques d’un govern insensible”, ha assegurat López que ha celebrat que gràcies a la tasca d’ICV-EUiA l’ajuntament governat pel PP va haver de posicionar-se en contra de la Llei de l’avortament.

Finalment, la diputada d’ICV-EUiA, Lorena Vicioso, ha assegurat que la coalició lluitarà per fer efectiva la igualtat real entre homes i dones, perquè per la mateixa feina homes i dones tinguin el mateix sou, i per posar fre al desmantellament de l’Estat del Benestar i dels serveis públics perquè recau, sobretot, en les esquenes de les dones.