Skip to main content
Notícies

Els grups de treball de Movem Castelldefels presenten les seves propostes

By 21 marzo 2015No Comments
Grups de treball presenten les seves propostes

Grups de treball presenten les seves propostes

Després d’un mes de reunions sectorials, la feina se centrarà ara en la consensuar un document únic que pugui acabar esdevenint en un programa de Govern pels pròxims quatre anys

El passat 20 de febrer, Movem Castelldefels va constituir 5 grups de treballar al voltant de temes sectorials. L’encàrrec era, en 5 eixos diferents, poder elaborar un plec de propostes per la ciutat. Des de la representació d’organitzacions polítiques diferents, entitats socials i veïnals i persones a títol individual amb perfils molt diferents, durant aquestes quatre setmanes s’han anat succeint reunions de treball que el passat 20 de març es van posar en comú en una assemblea oberta amb més de mig centenar de persones.

Aquesta posada en comú de les propostes dels grups sectorials obre la porta ara a una nova fase on els diferents grups hauran de redactar una proposta de document que reculli la feina feta pels diferents grups i que pugui acabar esdevenint un programa de Govern pels pròxims 4 anys a la nostra ciutat.

En aquesta trobada es va fer una crida a participar a la comissió que elaboraria la proposta de com ens presentaríem a les eleccions i de com elaboraríem la candidatura. Per participar en aquesta comissió es pot fer a traves del mateix formulari del blog i apuntant-se en el grup de candidatura i campanya.