Skip to main content
Notícies

Ens movem per Castelldefels

By 27 abril 2015No Comments
Movem Castelldefels

Ens Movem per Castelldefels

A Movem Castelldefels estem compromesos i ens movem per la nostra ciutat. Per això ens els últims dies ens hem mogut per col·laborar amb projectes solidaris, ens hem mogut per l’esport, pels barris i les seves festes i per un model de sanitat pública i de qualitat.

Ens movem per la solidaritat i l’esport

El passat diumenge vàrem assistir a la tercera edició de la Cursa Solidària Desconnecta per l’Autisme que es va celebrar a la platja de Castelldefels, la primera cursa de la ciutat per donar suport a les persones afectades per l’autisme i a la I Jornada Anual de Solidaritat de Castelldefels Kasando, que va tenir lloc a l’Escola Petit Món- Felisa Bastida. Dues iniciatives a favor de col·lectius molt vulnerables i amb necessitats urgents que atendre, a les que ens hem volgut sumar i donar tot el nostre suport.

El mateix diumenge també vam ser-hi a la 1a Trobada d’exjugadors, tècnics i directius de la UD Vista Alegre des de 1974 fins a fins a l’any 2000 a l’estadi de futbol de Can Vinader, on a més d’un partidet de fútbol es van entregar plaques commemoratives de reconeixement, una exposició de fotos antigues i un dinar.

‪Ens movem pels barris i les seves festes

A més, aquest cap de setmana també hem volgut estar presents al «Dia del Soci@», organitzat per l’Associació de Veïns de Vista Alegre, on vam poder gaudir de les grans actuacions de les ballarines de l’acadèmia Sueño Andaluz i d’un emotiu homenatge a la nostra veïna Carmen García «La Paca», que ens ha dit adéu fa escassos dies. Des de Movem Castelldefels ens sumem al condol col·lectiu cap a una figura incansable i lluitadora fins a l’últim dia per una societat millor de La Paca.

Ens movem per la salut

El dissabte el metge Ramon Morera Castell, número tres de la candidatura de ‪‎Movem Castelldefels va intervenir al debat sobre sanitat pública organitzat per l’Associació de Veïns de Vista Alegre. Un debat en el què es va treballar per un model de sanitat pública i de qualitat.