Skip to main content
Notícies

Un Govern de progrés fort, estable i plural

By 24 enero 2017No Comments
Ajuntament de Castelldefels

Ajuntament de Castelldefels

El Govern municipal de Castelldefels, fins ara conformat per quatre formacions polítiques (PSC, MOVEM, ERC i CSíPot), amplia la seva majoria incorporant al seu equip de treball als dos regidors del PDeCat, Xavier Amate i Lluís Soler. D’aquesta manera consolidem un Govern estable i plural per Castelldefels.

Aquesta decisió l’hem pres respectant i complint l’acord de governabilitat signat entre aquests cinc partits polítics el 12 de juny de 2015, en què ja es contemplava la futura incorporació del PDeCat (abans CiU) en el Govern municipal. De fet, amb aquesta integració, consolidem un equip de treball, que ja funciona des de l’inici del mandat. Periòdicament, tant Xavier Amate com Lluís Soler, han participat en la presa de decisions del Govern des del 2015, prenent part en totes les reunions i debats que hem mantingut, i que han definit un projecte compartit, aplicant  polítiques transformadores de la realitat local, assolint un model de ciutat més justa, equilibrada i solidària.

En els pròxims dies, els dos nous regidors del Govern assumiran responsabilitats vinculades a la política territorial, com ara mobilitat, platges o planejament; i als serveis d’informació. Amb les seves incorporacions, des del Govern municipal sumem 15 regidors dels 25 del Ple de l’Ajuntament i això suposa que hem aconseguit enfortir la nostra acció de Govern i garantint l’estabilitat política a la ciutat pels pròxims anys.

Ampliem la base del Govern per continuar desenvolupant el PAM i la política d’inversions aprovada a l’inici del mandat. Amb objectius plantejats com la remunicipalització del servei de neteja viària i recollida d’escombraries i en la futura municipalització de la gestió del servei d’aparcament de la zona verda i blava de la platja. Altres projectes com la consolidació del nou model de platja i de l’Eix històric al centre de la ciutat; la millora dels equipaments i de l’espai públic amb la reforma de l’avinguda de la Pineda i el Pla de Barris de Vista Alegre; i l’aposta per una manera d’entendre la política amb sensibilitat social, aplicant mesures per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, especialment d’aquells més desafavorits.

En definitiva, refermem el nostre compromís amb la ciutadania de Castelldefels, amb un Govern fort, estable, plural i divers. Continuem endavant, mirant al futur amb optimisme i amb moltes ganes de seguir treballant per transformar la ciutat.