Skip to main content
Notícies

Gràcies a les 3.740 persones que han dipositat la seva confiança en Movem Castelldefels

By 25 mayo 2015No Comments
Resultats de les eleccions

Resultats de les eleccions

La plataforma que aglutina a organitzacions d’esquerres, representants de moviments socials i persones a títol individual aconsegueixen el 15,68% dels vots i queden en tercera posició a 59 vots del Partit Socialista

Movem Castelldefels vol agrair a les 3.740 persones que ahir van dipositar la seva confiança votant la plataforma que aglutina a organitzacions d’esquerres (ICV-EUiA, MES Castelldefels, EQUO i Entesa) i representants dels moviments socials i persones a títol individual. El 15,68% de la ciutadania de Castelldefels que ahir va participar en les eleccions municipals d’aquest any 2015 ho van fer per fer confiança a Movem Castelldefels.

Movem Castelldefels també valora molt positivament la participació del 56’05% de la ciutadania de Castelldefels en aquestes eleccions que han estat transcendentals pel futur de la ciutat. Els 4 regidors escollits per la ciutadania, Candela López, Jordi Miralles, Ramon Morera i Ivana Travesí, i la candidatura al complert seguiran treballant per millorar Castelldefels a partir d’avui.