Skip to main content
Notícies

ICV-EUiA forma part de Movem Castelldefels, t’hi sumes?

By 1 mayo 2015No Comments
Candela López Tagliafico

Candela López Tagliafico

Des d’ICV-EUiA fa temps que treballem en la construcció d’una alternativa d’esquerres a Castelldefels. Hem vist com, davant una situació de forta crisi i de patiment de molta gent, el govern de Manu Reyes a Castelldefels no ha donat solucions, sinó que ho ha agreujat amb més polítiques d’austeritat i de retallades de drets bàsics, en la mateixa línia que Rajoy i el PP al govern de l’estat.

Es pot veure clarament reflectit quan tanquem l’exercici econòmic de 2014, amb més de 12 milions d’euros de superàvit, diners de les nostres butxaques, que ells volen que vagin a parar a salvar bancs i no a les persones. Aquests diners de tots i totes, haurien d’estar donant solució a més d’un centenar de famílies de Castelldefels que es troben sota el llindar de la pobresa, garantint a tothom igualtat d’oportunitats; haurien de ser més espais públics per la gent gran i per la gent jove; haurien de ser més escoles bressols i haurien d’estar invertits a fer una ciutat més habitable i més sostenible.

Per això, perquè tenim clar el que volem per Castelldefels, hem buscat la manera d’unir forces per ser molta més gent la que compartim aquesta visió i la que ens hem il·lusionat amb la possibilitat de ser una força determinant a l’Ajuntament de Castelldefels, el pròxim 24 de maig. En el camí per arribar fins aquí, hem volgut evitar la fragmentació del vot d’esquerres,  per això, ens hem trobat amb totes les forces polítiques d’esquerres per construir aquesta alternativa. Algunes d’elles van declinar la proposta i es presenten a les eleccions municipals pel seu compte. A Movem Castelldefels ens trobem les forces polítiques d’esquerres d’ICV-EUiA, Moviment d’Esquerres, Equo i Entesa. També ens donen suport, companys i companyes, a títol individual, organitzats a Podemos a la ciutat, tenint en compte que aquesta força no es pot presentar a les eleccions municipals. El  més important és que ens hem aplegat gent de Castelldefels, de totes les edats i de tots els barris, que treballem en molts i diferents àmbits, gent que porta temps lluitant des del carrer en la defensa d’una vida digna, com són les companyes de la PAH, o per ensenyament públic de qualitat; gent que entén la ciutat com una ciutat esportiva, cultural, més participativa, transparent i que respecti el medi ambient. En definitiva, una ciutat per tothom. A tots i totes ens uneix l’esperança d’aconseguir un futur de justícia social per Castelldefels, t’hi sumes? Movem Castelldefels!

Candela López