Skip to main content
Notícies

Més de dues centes persones assisteixen al sopar presentació de Movem Castelldefels

By 21 abril 2015No Comments
Sopar presentació de Movem Castelldefels

 Primer acte públic de Movem Castelldefels

Èxit absolut en el primer acte de la candidatura en el qual s’han acostat ciutadans i ciutadanes amb el mateix objectiu de tenir una alternativa al Govern del PP

Movem Castelldefels ha fet aquest cap de setmana el seu primer acte públic davant la ciutadania després de tenir ja la seva candidatura per optar a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. Més de dues centes persones s’han acostat al sopar de presentació de la candidatura que aglutina a ICV-EUiA, Moviment d’Esquerres, EQUO i Entesa a més de representants de moviments socials i veïnals i personalitats de la ciutat a títol individual, amb un interès en comú: aconseguir bastir una alternativa al Govern del PP a la ciutat i posar l’Ajuntament i les seves polítiques al servei de la gent. 

A l’acte, que ha estat conduit pel periodista Gregorio Benítez, han intervingut els tres primers membres de la candidatura de Movem Castelldefels que han intervingut en nom del moviments de confluència. En aquest sentit, la candidata jove del moviment, Sílvia López, ha fet una crida a tots als joves a participar i fer-se escoltar. “Deixa el món millor del que te l’has trobat”, ha dit López en la seva intervenció per sintetitzar el perquè els joves han de ser actius en les decisions que afecten al seu municipi.

Ramon Morera, per la seva banda, ha assegurat que la seva implicació amb Movem Castelldefels ve motivada perquè està “tip de tenir Governs no honrats que ningú es mereix” i per això ha dit ha apostat per Movem Castelldefels com l’alternativa a aquesta situació. Ho ha dit en referència als casos de corrupció que afecten al partit que ha governat la ciutat durant aquests 4 anys, el PP.

El número dos de la candidatura, Jordi Miralles, ha carregat contra el PP en dir que si alguna cosa uneix a molt dels ciutadans de Castelldefels és “evitar que Manuel Reyes segueixi governant. La dreta d’aquí i la dreta d’allà”. “Hi ha una cosa que ha fet bé el PP, en aquests quatre anys ha aconseguit unir a tota l’oposició a l’Ajuntament. Ara ens toca unir a la majoria de la ciutadania perquè les urnes del 24 maig tinguem la garantia d’un canvi progressista i decisiu a Castelldefels”, ha dit Miralles.

Finalment ha tancat l’acte la cap de llista, Candela López, que ha dit que ha recordat com va néixer Movem Castelldefels de converses en petits cercles amb la necessitat de construir una alternativa al PP com a centre del debat amb la ciutadania. “Hem llegit el moment polític que estem vivint i hem entès que feia falta involucrar més gent per construir aquesta alternativa al PP”, ha dit la candidata de Movem Castelldefels. “Hem de lluitar perquè els recursos siguin gestionats perquè les persones siguin els meus importants”, ha dit López que ha situat aquest repte com un objectiu per tota la ciutadania de Castelldefels. “Anirem a construir aquesta alternativa real al servei de les persones i necessitem el màxim d’implicació i el màxim de representació”, ha dit López.

 

Movem Castelldefels Movem Castelldefels Movem Castelldefels Movem Castelldefels Movem Castelldefels