Skip to main content
Notícies

Movem Castelldefels aprova la candidatura per ser una aposta de Govern a les eleccions municipals

By 12 abril 2015No Comments
Aprovació de candidatures

Aprovació de candidatures

Movem Castelldefels, va aprovar divendres passat, en una assemblea oberta, la llista de 35 noms d’homes i dones de totes les edats i amb perfils plurals, preparats per construir una alternativa real a Castelldefels.

La llista dels 25 candidats i 10 suplents (20 homes i 15 dones), està formada per tirar endavant les àrees del Govern municipal que prioritzin el rescat social, la igualtat d’oportunitats i el benestar de les persones. Un nou govern municipal compromès amb: la defensa de la sanitat i l’educació publica; el dret al treball i a l’habitatge digne; el desenvolupament econòmic i ecològic; la participació ciutadana i la transparència; i tot amb més democràcia i defensant el dret a decidir.

La cap de llista del moviment de confluència que suma ICV-EUiA, Moviment d’Esquerres, Equo i Entesa i representants de moviments socials i veïnals, serà Candela López, actual regidora del grup d’ICV-EUiA al consistori i amb estudis especialitzats en polítiques públiques i socials. L’exdiputat al Parlament de Catalunya i qui fou coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles serà el segon de la llista i Ramon Morera, que darrerament ha deixat el PSC, i metge de reconegut prestigi, serà el tercer lloc de la llista.

Per primer cop un moviment de confluència amb representants d’organitzacions polítiques d’esquerres i moviments socials i veïnals de la ciutat s’han organitzat entorn a una llista electoral que opta a ser una aposta de Govern i una alternativa, en especial, a les polítiques i maneres de governar que ha tingut durant els darrers 4 anys Manuel Reyes i el PP i que ha suposat la pèrdua de 4 anys on el govern de la ciutat no ha fet res, més que paralitzar les polítiques de progrés i de desenvolupament de serveis públics.

A més a més dels integrants d’ICV-EUiA i Moviment d’Esquerres, presents en els primers llocs de la llista, també estan presents a la candidatura de Movem Castelldefels, representants de moviments socials i associatius i gent independent de la ciutat. És el cas d’Ivana Travesí, del món de l’educació i les AMPA’s; Anna Quesada, activista de la PAH o Nathalie Langer, representant d’Equo, acompanyades de persones del moviment veïnal, de la cultura i l’esport. Així com també persones de l’ANC, de l’ecologisme, del moviment juvenil, sindicalistes, del moviment LGTB i de la gent gran. Gent compromesa que vol treballar junta i amb il·lusió per millorar la vida de la gent de Castelldefels.

Movem afronta el compromís de presentar-se a les pròximes eleccions municipals amb la il·lusió per guanyar un Castelldefels més just, més democràtic, més transparent i més sostenible.

Llistat dels 25 membres que opten a ser regidors i regidores de la nostra ciutat i també els noms que formen els 10 suplents:

1- Candela López Tagliafico
2- Jordi Miralles i Conte
3- Ramon Morera Castell
4- Ivana Travesí Pérez
5- Ana Quesada del Águila
6- Nathalie Suzanne Langer
7- Silvia López Valentín
8- Xavier Carreras Gallardo
9- Fernando Rodríguez Cogolludo
10- Rodrigo Paño Yáñez (Yoyi)
11- Ramona Riera Guitian
12- Oriol Barberà Garre
13- Raquel Gómez de Cádiz Martos
14- Antoni Garcia i Herranz
15- Albert Perlas Puente
16- Miguel Díaz García
17- Marcelo Alejandro Martirena Villanueva
18- Ana Maria Bonilla Sánchez
19-  Maria Alba Boixadera Corchan
20- Adolfo Juncosa Latorre
21- Gregorio Sánchez Gijón
22- Maria Josep Udina Abelló
23- Gregorio Benítez Coronado
24- Jesús Rodríguez Requeijo
25- Maria Lourdes Carreras Gallardo

1- José Uréndez García
2- Laura Urrea Vela
3- Pere Ramon Aguiló
4- Elena Moreira Calatayud
5- Francisco Aguilar Festiva
6- Mercedes Álvarez Arias
7- Félix Maestre Valdueza
8- Sergio Rovatti Canicio
9- Antonio García Fernández
10- Belén León Santiago