Skip to main content
Notícies

Movem Castelldefels comença a treballar en grups sectorials

By 21 febrero 2015No Comments
Movem Castelldefels comença a treballar en grups sectorials

Movem Castelldefels comença a treballar en grups sectorials

El moviment de confluència entre organitzacions polítiques i representants d’entitats socials i veïnals s’ha estructurat en cinc grups de treball sectorials

El moviment de confluència que aglutina a organitzacions polítiques, entitats socials i veïnals i gent del municipi a títol individual, Movem Castelldefels, ha començat les tasques de redacció del que pretén ser el programa de Govern pels pròxims 4 anys de la ciutat. D’aquesta manera, en una trobada realitzada el passat 20 de febrer, es van constituir els grups de treball sectorial que hauran de treballar les propostes de Movem Castelldefels. 

Amb l’objectiu de treure el màxim rendiment de tots els perfils que participen de les trobades d’aquest moviment de confluència, la feina s’ ha estructurat en 5 grans grups sectorials. En primer lloc el de qualitat democràtica que té per objectiu les propostes relacionades amb participació i transparència. En segon lloc un grup de treball que tracta les qüestions relacionades amb la ciutat del coneixement, el turisme i el comerç, tres dels eixos importants que fan moure la nostra ciutat, tenint en compte una aposta per l’ocupació digne i definirà quin model de fiscalitat volem tenir per a poder tenir una bona xarxa de serveis públics.

En tercer lloc un gran grup de drets bàsics que treballa les propostes al voltant de l’habitatge i els serveis socials, els subministraments bàsics. Amb la finalitat de garantir una ciutat educadora i saludable el quart grup treballa els ambits d’educació, cultura, esport i accés a la salut com alguns dels drets fonamentals que ha de tenir tothom. Un cinqué i darrer grup de treball gira al voltant del model de ciutat amb elements a tenir en compte com són el medi ambient, la sostenibilitat i l’equilibri territorial.

A partir de la creació d’aquests grups de treball les reunions, que seguiran essent obertes a la ciutadania, s’aniran succeint per tal de poder treballar les propostes al voltant de cada eix sectorial.

Les convocatòries s’efectuaran a traves de les xarxes socials i a traves del correu electrònic a totes aquelles persones que s’hagin apuntat al grup de treball a traves del formulari

Apunta’t si vols participar!