Skip to main content
Notícies

Movem Castelldefels escull la seva imatge de presentació a la ciutadania

By 28 marzo 2015No Comments
Logo Movem Castelldefels

Logo Movem Castelldefels

L’assemblea oberta del moviment de confluència ha escollit el logo que representarà la candidatura

Movem Castelldefels ha escollit avui, per mitjà d’una assemblea oberta on han assistit mig centenar de persones, quina serà la seva imatge de presentació a la ciutadania en la candidatura del pròxim 24 de maig, dia de les eleccions municipals. D’aquesta manera, i en una reunió de treball en la qual ha regnat el diàleg, la confrontació d’idees i l’intercanvi d’opinions, el moviment de confluència que aglutina a organitzacions polítiques, entitats socials i veïnals i persones a títol individual, ha escollit el que serà el logo per la papereta que hi haurà en els col·legis electorals del pròxim 24 de maig.

Les propostes d’imatge portades a votació van ser presentada pel grup de treball configurat per 18 persones que es van reunir el dimecres 25. Finalment s’ha decidit, per una àmplia majoria, que en el logo que figurarà en la papereta de votació es vegin les imatges de tots els membres integrants que donen suport a Movem Castelldefels. D’aquesta manera s’ha optat per aquesta opció de transparència per a què tota la ciutadania sàpiga quines organitzacions polítiques formen part d’aquest moviment de confluència que aposta per un canvi de polítiques i de Govern a Castelldefels.

Per altra banda, el logo de Movem Castelldefels es farà servir a tots els cartells que convocaran els actes que es faran arreu de la ciutat que seran oberts a tota la ciutadania.

Les forces polítiques que donen suport a Movem Castelldefels són: ICV-EUiA, Moviment d’Esquerres i EQUO pel que fa a organitzacions polítiques i molta gent que porta molt temps treballant per Castelldefels des dels moviments socials que també donen suport a Movem i que estan tenint un paper actiu en les reunions sectorials i demés del moviment com gent de la PAH, de la Xarxa d’Intercanvi de Coneixement, gent de diverses Associacions Veïnals i Associacions de Mares i Pares de Castelldefels i representants d’entitats esportives locals de la ciutat.