Skip to main content
Notícies

Movem Castelldefels revoluciona la Plaça de l’Església per donar a conèixer les seves propostes

By 17 mayo 2015No Comments
Propostes de Movem Castelldefels

Propostes de Movem Castelldefels

Centenars de persones s’apropen al centre de la ciutat a participar de les activitats organitzades per la candidatura i han pogut parlar amb la candidata, Candela López

Centenars de persones es van apropar ahir a la plaça de l’Església per conèixer de prop les propostes i la candidatura de Movem Castelldefels, que ahir va organitzar un seguit d’activitats a la plaça del centre de la ciutat per donar a conèixer les seves propostes i la seva candidatura per les eleccions del pròxim 24 de maig. Des de manualitats pels més petits, llibres infantils, xocolatada, plafons penjats a la plaça on s’ha explicat què és Movem Castelldefels i quines propostes té per la ciutat fins a la instal·lació d’un sofà al centre de la plaça on els ciutadans i les ciutadanes han pogut parlar directament amb els candidats de Movem Castelldefels per poder traslladar-los les seves inquietuds al voltant del que necessita la ciutat.

Especialment amb la cap de llista, Candela López, que ha estat tota la tarda intercanviant impressions amb els homes i dones de Castelldefels sobre quin ha de ser el futur de la nostra ciutat després de les eleccions del pròxim diumenge. L’acte ha comptat amb la participació d’una batucada i ha estat presentat i dirigit pel periodista, Goyo Benítez, i ha estat amenitzat per un grup de mimos que han posat una mica d’humor a la jornada. Durant la tarda s’ha llegit el manifest de suport a Movem Castelldefels que ja ha estat signat per més de 300 persones de la ciutat. L’encarregada de llegir el manifest ha estat la filla de Ramon Fernández Jurado, nom que portava la Biblioteca Central de la ciutat i a la qual Movem Castelldefels li vol retornar el seu nom original.