Skip to main content
Notícies

Movem DEBAT: Estat de comptes de l’Ajuntament

By 26 abril 2016No Comments

El passat dilluns 18 d’abril vam oferir una nova edició dels nostres Movem DEBAT, espais on parlem de temes d’actualitat amb els regidors del nostre grup municipal i prenem la temperatura a les opinions i neguits de la ciutadania.

Aquest Movem DEBAT va estar “L’Estat de comptes de l’Ajuntament”. A arrel del Ple de març, on aquest tema va ser de vital importància i de fort debat, crèiem que podia ser molt interessant  presentar la realitat dels números del consistori, oferir la informació per qui estigués interessat, però sobre tot per a aclarir dubtes i desmentir afirmacions fetes per l’anterior govern del PP.

Vam poder demostrar que els comptes de l’Ajuntament de Castelldefels han estat sempre totalment sanejats. Mai hem tingut un gran deute, sinó tot el contrari, els endeutaments que l’Ajuntament a assumit han sigut sempre garantint l’estabilitat pressupostària i en benefici dels ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat que, gràcies a això, han pogut gaudir d’espais i serveis imprescindibles per a la nostra ciutat: la construcció de les Escoles Bressol, de la Biblioteca, del Teatre Plaza…

Vam poder demostrar, amb dades públiques de la Diputació de Barcelona, que el discurs bandera durant el mandat del PP sobre la baixada d’impostos que havien realitzat, era una total mentida, tot el contrari, la pressió fiscal va augmentar els últims anys de la seva legislatura.

Però el més greu, i el que va provocar més neguit en el debat que després de la presentació de les dades es va produir, va ser la total omissió d’acció de govern en benefici de la ciutadania. No només van invertir una quantitat irrisòria en millores de la ciutat, sinó que no van ser capaços d’aprofitar-se de les subvencions dels ens supramunicipals (AMB, Diputació…), generant així una ciutat amb moltes mancances pel dia a dia dels veïns i veïnes.

Volem donar les gràcies a tots els assistents i convidar-vos a seguir venint als Movem DEBAT que seguirem fent, el proper serà l’11 de maig a la Sala Margarida Xirgu a les 19h de la tarda i farem un repàs de la vida de Movem Castelldefels en el seu primer aniversari.