Skip to main content
Sin categoría

Nou curs, nous reptes, fem avançar Castelldefels

By 7 septiembre 2021febrero 10th, 2022No Comments

Acaba l’estiu, i tots comencem amb els reptes del nou curs. Des de Movem en Comú Podem, ja tenim a punt les fites importants per continuar desenvolupant el nostre projecte de ciutat per a Castelldefels, volem una ciutat on tothom es pugui quedar a viure, una ciutat més verda i diversa, amb millor qualitat de vida i ho volem fer implicant més a la ciutadania, ens hi tornem a posar? 

La gent de Movem en Comú Podem tenim propostes, tenim projecte de ciutat, ara el govern municipal, s’ha de posar les piles. Tenen la nostra mà estesa, hi ha molta feina a fer. Comença «el cole», i no tenim les obres de les escoles a punt, aquelles que any rere any aprofitàvem a fer durant l’estiu. Tenim l’Avinguda de la Constitució, amb les obres aturades i que no avancen. Els serveis municipals encara no han tornat a oferir-se amb normalitat, necessitem un Ajuntament que funcioni al 100% per donar resposta a les necessitats dels veïns i veïnes. Uns equipaments en marxa perquè les entitats puguin tornar a fer la seva activitat i funció social. 

I ha quedat clar, el gran repte d’aquests temps és la lluita contra el canvi climàtic. L’amenaça del creixement de l’aeroport posa en risc la nostra salut i la nostra qualitat de vida, ens hem de mobilitzar per dir, alt i clar, NO a l’Ampliació de l’Aeroport, el guirigall de l’equip de govern, amb aquest tema, va en contra dels interessos de la ciutat, necessitem el seu compromís ferm. Vam ser pioners desenvolupant un servei de recollida d’escombraries innovador i eficient, veiem que aquest s’ha quedat estancat i durant tot l’estiu no ha cobert la qualitat requerida per la ciutadania, s’ha de continuar sent referent en recollida selectiva i amb un servei de qualitat. Igual d’important és preservar els nostres espais naturals, continuem sense saber com l’Ajuntament pensa protegir l’Olla del Rei. 

Com veieu, molta feina a fer. Des de Movem en Comú Podem continuarem aportant les nostres propostes, i impulsant a l’equip de govern a tirar-les endavant. PSC i ERC han de canviar el xip, un govern en minoria ha d’arribar a acords pel bé de la ciutat, deixar de pactar amb PP i C’s pujades dels seus sous, i tornar als compromisos de l’acord d’esquerres que van trencar fa més d’un any, temps en què patim una important paràlisi a la ciutat. Entomem el curs amb optimisme, esperant aquest canvi de rumb del govern municipal, en el que de ben segur, si és així, ens trobaran.