Skip to main content
Notícies

Ple Municipal de l’31 març 2016

By 31 marzo 2016No Comments
Ajuntament de Castelldefels

Ajuntament de Castelldefels

El Ple municipal d’avui a Castelldefels ha estat una bona mostra de quin és el panorama polític a la ciutat. El Govern municipal, portant a debat millores al servei d’aparcament de les zones verda i blava de la platja; proposant un nou Pla d’Inclusió Social per apostar per una ciutat més justa, solidària i equilibrada. Un Govern que ha desmentit els missatges alarmistes i catastrofistes sobre la salut econòmica de l’Ajuntament que va difondre, en un exercici de greu irresponsabilitat, l´últim Govern del PP a Castelldefels. Un Govern com l’actual que ha presentat i ha fet públics els comptes de la liquidació del Pressupost de 2015, en què l’actual Govern és qui ha executat més del 68% del pressupost total d’aquest any, tot i que només hem tingut responsabilitat de Govern durant la meitat d’aquell any.

El PP, un cop més, ha tret la seva pitjor cara, com fa mes a mes, en aquest Ple, sense cap proposta constructiva; fent servir els atacs personals contra els rivals polítics, sense cap argument de pes i faltant al respecte als companys del Ple municipal. Els veïns i veïnes de la ciutat han de saber que el PP ha votat en contra de les mesures de millora que afavoriran als ciutadans i ciutadanes de Castelldefels pel que fa al pagament de la zona blava de la platja. I han votat en contra de la moció presentada pel Govern municipal, en què demanàvem un canvi d’actitud a la UE en el tractament que se li està donant a la població migrant, als refugiats que a dia d’avui continuen patint un tracte indigne als Balcans i a Grècia. Això sí, el PP avui s’ha superat, portant a debatre en un òrgan tan seriós com el Ple municipal una proposta tan frívola i trivial com la instal·lació d’una pantalla gegant a la plaça de l’Església per seguir els partits de la selecció espanyola de futbol.

Ho he dit reiteradament en el decurs del Ple. Els representants del PP haurien de pujar el seu nivell expositiu, tant en el seu contingut com en la seva forma, per respecte a la ciutadania de Castelldefels. Els veïns i veïnes es mereixen un altre tipus de debats, més rigorosos i respectuosos amb les necessitats reals de la gent.

Candela López Tagliafico