Skip to main content
Notícies

Presentació de l’equip de Movem Castelldefels

By 30 abril 2015No Comments
Presentació de l'equip de Movem Castelldefels

Presentació de l’equip de Movem Castelldefels

Ahir Movem Castelldefels va presentar, en un espai Ramon Fernández Jurado de la Biblioteca ple a vessar, l’equip de persones que formen la candidatura de Movem Castelldefels per a les eleccions municipals del 24 de maig, un equip de gent preparat i compromès amb la ciutat.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes i a tots els assistents a l’acte d’ahir. Gràcies per ser al nostre costat! Ens hem sentit en família, encomanant-nos mútuament tota la il·lusió per aquest nou repte col·lectiu tant il·lusionant i engrescador que és Movem Castelldefels.

Totes les persones que avui formem part de Movem Castelldefels hem treballat de valent, colze amb colze, dia rere dia, de manera oberta i participativa per a construir un projecte de ciutat més just, més social i més democràtic per als pròxims anys. I podem dir que som la millor garantia de progrés, justícia social, igualtat d’oportunitats, democràcia participativa i transparència.

Movem Castelldefels és un projecte que ha estat capaç d’aglutinar representants de diferents forces polítiques d’esquerra: Iniciativa per Catalunya Verds, Esquera Unida i Alternativa, Moviment d’Esquerres, Equo i Entesa. Un projecte que, a més, també ha aconseguit tenir entre el seu equip a persones independents que han estat referent i protagonistes els darrers anys en moviments socials a favor dels més castigats per la crisi econòmica, en la defensa de l’educació pública i de qualitat a la nostra ciutat, en associacions de veïns, en entitats juvenils, en l’àmbit sanitari, en el món de l’esport, en la reivindicació per un món més sostenible i la preservació del medi ambient, només per esmentar uns quants.
Moltes gràcies a totes i tots!