Skip to main content
OpinióPremsa

Un projecte de ciutat per a Castelldefels

By 6 junio 2021No Comments

Article publicat a El Castell

Fa 2 anys, els resultats de les eleccions municipals van configurar una majoria per a un govern progressista a Castelldefels, amb els nostres regidors, els del PSC i els d’ERC. Malauradament, PSC i ERC van trencar aquest govern un any després, quan van optar per donar ales al transfuguisme, molt deshonestament.

La nostra presència al govern era la garantia que Castelldefels avancés en el camí cap a una ciutat on tothom hi pugui trobar un lloc on viure -amb la construcció d’habitatge de lloguer assequible, com els 72 habitatges que veuran aviat la llum-, respectuosa amb el medi ambient millorant les condicions de vida del veïnat -el clavegueram de Bellamar n’és una mostra-, amb espais naturals per a ús de la ciutadania -mirem, si no, el parc Marta Mata a Ca n’Aymerich-, una ciutat que protegeix i actualitza el seu patrimoni històric -com l’Edifici de la República, Can Roca de Baix i el Castell, on el pròxim 18 de juny s’obrirà el Museu de la pirateria fruit de la nostra feina. Tot emmarcat en un projecte de ciutat clar, amb rumb, posant al centre al veïnat de Castelldefels i el desenvolupament social i econòmic de Castelldefels.

Fa un any del trencament del govern i encara no hi ha hagut cap moviment per part de PSC i ERC per reconstruir la majoria que va fer realitat tots aquests projectes, ni tan sols van ser capaços d’acceptar les propostes més substancials que nosaltres els vam demanar que incloguessin per poder votar a favor dels pressupostos, entre elles la recuperació del cinema Metropol. És lamentable que aquest govern prefereixi arribar a acords amb C’s i no amb el seu soci natural que som nosaltres. El pitjor és que tenim un govern que no governa, que no té projecte de ciutat, i que encara no ha engegat cap nova actuació des de fa un any.

Nosaltres, continuarem treballant per a Castelldefels, per continuar fent realitat el nostre projecte de ciutat.